PRODUKT INFO

 

Brand

 

Ljud

 

Specifikationer

 

Til topp

Skjutdörrar

SWG är marknadsledande leverantör av eleganta och användarvänliga skjutdörrar till i synnerhet skolor, institutioner, större och mindre kommersiella byggnader samt hotell och kursanläggningar.

Ring oss på telefon +46 0662-30265eller skicka ett e-postmeddelande till info@swg.nu, så skickar vi dig ett icke bindande erbjudande med skjutdörrar.

Skjutdörrar i trä och glas

SWG skjutdörrar finns i många olika utformningar och material. Vi kan leverera skjutdörrar i materialen trä och glas i utföranden för tak- eller golvmontering.

I vårt bildgalleri har vi samlat bilder på olika lösningsförslag. Du är också välkommen att kontakta oss om du vill se fler bilder eller få teknisk information om olika skjutdörrar.

Ljud- och brandisolerade dörrar

Alla SWG skjutdörrar genomgår noggranna tester. Det innebär att vi kan leverera väggar och dörrar som är godkända av ackrediterade provningsinstitut i brandklasserna EI 30 och BD 60.

SWG skjutdörrar kan reducera ljud inom intervallet Rw = 31–48 dB (där Rw står för ljudreduktionstalet). Våra skjutdörrar uppfyller därmed kraven på ljudisolering mellan två undervisningsrum.

Montering av skjutdörrar

All montering av skjutdörrar utförs av våra egna montörer för att vi ska kunna garantera att alla krav och specifikationer följs.

Också vikväggar
Flammer
Ljud diagram

SWG  Scandinavian Wall Group AB  |  Trastvägen 2  |  890 51 Långviksmon,  |  Telefon: +46 0662-30265

Telefax: +46 0662-30336  |  Email:  info@swg.nu