PRODUKT INFO

 

Brand

 

Ljud

 

Specifikationer

 

Til topp

Glasväggar

SWG är marknadsledande leverantör av vikväggar och erbjuder eleganta glasväggar av högsta kvalitet i standardutförande eller som mobila glasväggar till skolor, institutioner, större och mindre kommersiella byggnader samt hotell och kursanläggningar.

Ring oss på telefon +46 0662-30265eller skicka ett e-postmeddelande till info@swg.nu, så skickar vi dig ett icke bindande erbjudande med glasväggar.

Mobila väggar

SWG erbjuder ett stort urval av mobila väggar för flexibel inredning av alla typer av rum. Mobila väggar kan användas i både små och stora rum – här är det endast fantasin som sätter gränserna.

De flesta av SWG mobila väggar finns även i utförande som glasväggar – kontakta oss gärna för mer information om olika lösningar inom mobila väggar. Skicka ett e-postmeddelande till info@swg.nu eller ring oss på telefon +46 0662-30265.

Brand- och ljudisolerade väggar

Alla SWG glasväggar och mobila väggar är brandtestade enligt gällande europeiska normer. Det innebär att vi kan leverera glasväggar och mobila väggar som är godkända av ackrediterade provningsinstitut i brandklasserna EI 30 och EI 60.

För att uppnå goda ljudisolerande egenskaper testas alla våra väggar i välkända ljudlaboratorier. Våra vanliga vikväggar kan reducera ljud inom intervallet Rw = 31–48 dB och våra mobila väggar inom intervallet Rw = 39–59 dB (där Rw står för ljudreduktionstalet).

Montering av mobila väggar och glasväggar

All montering av glasväggar och mobila väggar utförs av våra egna montörer för att vi ska kunna garantera att alla krav och specifikationer följs.

Också skjutdörrar
Flammer
Ljud diagram

SWG  Scandinavian Wall Group AB  |  Trastvägen 2  |  890 51 Långviksmon,  |  Telefon: +46 0662-30265

Telefax: +46 0662-30336  |  Email:  info@swg.nu